Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană: 'Avem o suprapunere de crize. România va fi ajutată de țările NATO'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

Secretar General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a explicat, miercuri, la Antena3, cum poate reuși România să depășească acest moment dificil cu ajutor important de la celelalte state membre NATO.

"Urmăresc ca român și ca lider al Alianței tot ce se întâmplă în toate țările NATO și știu foarte bine că este un moment complicat și că multe lume este mai preocupată de lucrurile imediate, de pandemia care lovește extrem de puternic țara noastră, de probleme legate de facturi, de insecuritate, chestiuni de natură politică.

Dar, ceea ce vreau sa transmit este că, mai ales în momente atât de complicate, un lucru pe care România și românii trebuie să știe ca se pot baza și ne putem baza în continuare, este exact ce reprezintă fundația stabilității, prosperității și democrației noastre care este asigurarea securității României și a întregului spațiu euroatlantic.

De aceea în momente dificile când o țară apelează la solidaritatea altor aliați, de fiecare dată există un răspuns favorabil și mă bucur că un număr de țări din cadrul NATO au răspuns favorabil solicitării României de susținere în acest moment foarte delicat.

Faptul că avem în acest moment o suprapunere de crize de natură economică, socială sau sanitară nu ne permite să fie însoțite și de orice formă de îndoială cu privire la securitatea, stabilitatea și protejarea  României ca spațiu aliat de maximă importanță  ", a declarat Mircea Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.