Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană dă atacul la PSD: Cu un condamnat în frunte, PSD își pecetluiește soarta

geoana ponta

Mircea Geoană a fost dat afară de Victor Ponta din PSD, iar acum nu ratează ocazia de a-l ataca pe noul lider al partidului. Fost președinte al social-democraților, Geoană e de părere că cu Liviu Dragnea la conducere, PSD își pecetluiește soarta.

Citește și: Liviu Dragnea dă milităria jos din pod în PSD: Ce ORDINE a dat în partid + Mesaj pentru Oprea

Votul de astăzi reprezintă finalul politic al lui Victor Ponta. Fostul lider PSD a reușit să îngroape nu doar instinctele democratice într-un mare partid, ci și partidul în sine. În acest moment, Victor Ponta are un dublu handicap: este inculpat într-un dosar de corupție și lipsit de sprijinul politic al propriului partid. După înfrângerea categorică din CEx, singura soluție onorabilă este demisia sa din funcția de prim-ministru.

Citește și: Motivul pentru care Victor Ponta a plecat fără să voteze: Întâlnire de URGENȚĂ

Și PSD și-a pecetluit astăzi soarta, hotărând să meargă pe mâna lui Liviu Dragnea. Din păcate pentru democrația din România, un partid politic încă mare va fi condus de o persoană condamnată pentru corupție politică. Acest lucru reprezintă o pată pe fața social-democrației românești și europene.

Citește și: Victor Ponta a EVITAT votul. Urmează jihadul

Dar Stânga din România, pe care Victor Ponta, Liviu Dragnea și actualul PSD nu o mai reprezintă, nu-și poate permite să nu privească către viitor. P.S.RO își asuma rolul autentic partid de stânga, apărător al salariaților, al tinerilor și pensionarilor și al capitalului românesc. Stânga românească și cea europeană au o nouă șansă – Partidul Social Românesc.”, transmite Mircea Geoană, liderul PSRO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.