Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-ministru PSD: Mircea Geoană ar câștiga prezidențialele din 2024

mircea geoana

Fostul ministru Alexandru Petrescu (PSD) a declarat, luni, la Antena 3, că Mircea Geoană ar putea fi un candidat „extrem de bun” la alegerile prezidențiale din 2024.

„Dl Geoana intruneste toate conditiile reputationale, de cariera si experienta politica. Dl Geoana ar putea fi un candidat extrem de bun si ar castiga, fara discutie”, a afirmat fostul ministru.

Mircea Geoană ocupă în prezent funcția de secretar general adjunct al NATO. Fost lider PSD în 2005-2010, Mircea Geoană a pierdut în fața lui Traian Băsescu finala prezidențială din 2009.

Ce spun Ciolacu și Grindeanu

Întrebat cum vede o candidatură a lui Mircea Geoană din partea PSD la alegerile prezidenţiale din 2024, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a răspuns recent: “Nu o exclud, nu pot să spun că aduce victoria sau nu. E un fost lider al PSD, care sunt convins că a câştigat alegerile în 2009. E convingerea mea personală şi nu cred că doar a mea. În acest moment ocupă o funcţie extrem de importantă, e secretar general adjunct al NATO, care are un profil european, euro-atlantic, care e un om de stânga”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a zis și el, legat de același subiect: „Am avut mai multe discuții. Ne cunoaștem de foarte mult timp. Am avut și discuții instituționale, ca președinte de partid, și domnul Mircea Geoană ca și secretar general adjunct NATO. Nu am avut niciodată cu domnul Mircea Geoană vreo discuție de candidatură la prezidențiale”, a precizat liderul PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.