Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană s-a lămurit după două zile de război ruso-ucrainean: Planul lui Putin este foarte clar, subjugarea întregii Ucraine

facebook.com
Mircea Geoana

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit, vineri seara, la Digi 24, despre războiul din ucraina și ce anume ar putea face NATO.

"Am văzut declarația Papei Francisc, că răul pare să intre în prim plan, iar acesta produce atâtea victime, familii dezrădăcinate. Mai este o victimă, securitatea continentului nostru.

Cees ce liderii NATO au discutat este că am început să ne gândim și la termen lung. Federația Rusă sau Vladimir Putin au un plan mai vechi. este un fel de semnal de strângere de rânduri.

În această logică, în care forța militară devine predilect, pentru Federația Rusă, trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să luăm măsuri mult mai robuste.

Atacul massive al Rusiei creează o dificultate pentru forțele ucrainene. Salut curajul militarilor din Ucraina, merită respectul nostru. Sunt plăcut surprins că, pe străzile Federației Ruse, sunt oameni care protestează.

Planul lui Putin este foarte clar, subjugarea întregii Ucraine", a spus Mircea Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.