Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Hava (PNL): Avem nevoie de normalitate

Mircea Hava

Europarlamentarul Mircea Hava a declarat, la ieşirea de la secţia de votare din Alba Iulia, că a votat "pentru o ţară normală", potrivit Agerpres.

"Am votat pentru normalitate, pentru o ţară normală de care avem atâta şi atâta nevoie. (...). Avem nevoie de normalitate, avem nevoie de oameni la care să li se deschidă uşa, oameni care să fie salutaţi. Toată lumea este sătulă de oameni care nu fac altceva decât să fie în topul glumelor nesărate, în topul greşelilor de ortografie sau oameni care arată cu degetul şi, de fapt, ei sunt cei care ar trebui arătaţi cu degetul", a declarat duminică Mircea Hava, fost primar al municipiului Alba Iulia timp de aproape trei decenii, care s-a prezentat la secţia de votare la care este arondat alături de soţia sa.

Liberalul a făcut şi un apel către cetăţeni pentru a se prezenta la vot, adăugând că "lucrurile şi ţara se vor schimba în bine".

Şi deputatul Florin Roman, unul dintre liderii liberali, a spus că a votat pentru o Românie normală.

"Pentru mine, o Românie normală este o Românie în care avem garanţia că legea este lege pentru toţi, o Românie normală este o Românie în care să nu avem griji că, peste noapte, cineva va da o ordonanţă ca să măcelărească codurile justiţiei, pentru mine, o Românie normală înseamnă o Românie în care hoţii, criminalii şi violatorii trebuie să stea în puşcărie şi nu liberi pe străzi", a declarat Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.