Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea și Răzvan Lucescu vor antrena împreună o echipă din Turcia (presă)

lucescu

Cotidianul turc, Hurriyet, anunța ca președintele clubului Galatasaray l-ar fi convins pe Mircea Lucescu sa preia echipa cu care antrenorul român a cucerit Supercupa Europei în 2000. Potrivit presei din Turcia, Mircea Lucescu îl va avea ca antrenor secund pe fiul sau, Razvan Lucescu.

Potrivit Hurriyet, citat de Mediafax, președintele clubului Galatasaray, Dursun Uzbek, a anunțat ca în proporție de 85% echipa va fi antrenata de antrenorul român, Mircea Lucescu. Dursun Uzbek a declarat ca Mircea Lucescu îi va avea ca secunzi pe fiul Razvan Lucescuși pe fostul jucator, Emre Acik.

Mircea Lucescu a mai antrenat la Galatasaray în perioada 2000-2002, timp în care a cucerit Supercupa Europei și titlul de campion al Turciei.

Galatasaray se pregatește sa încheie unul dintre cele mai slabe perioade din istoria clubului. Antrenata în prezent de olandezul Jan Olde Riekerink, echipa Galatasaray se afla pe locul 8 în campionat, la 28 de puncte în spatele liderului Beșiktaș Istanbul.

Mircea Lucescu a mai avut o oferta de la rivala Fenerbahce, însa a preferat sa ramâna alaturi de Șahtior Donetk și de Rinat Ahmetov, în ciuda situației tensionate din Ucraina.

În vârsta de 70 de ani, Mircea Lucescu a antrenat în cariera echipele Corvinul, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Internazionale, Galatasaray, Besiktas si naționala României. Cel mai important trofeu cucerit de Mircea Lucescu este Cupa UEFA, în 2009, cu Sahtior Donetk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.