Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Ionescu Quintus, după retragerea lui Ludovic Orban: Nu mă mai miră nimic

Mircea-Ionescu-Quintus

Mircea Ionescu Quintus a comentat pe marginea retragerii lui Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei şi din celelalte funcţii pe care le deţinea în cadrul PNL şi al Camerei.

"Nu mă mai surprinde nimic din ce se întâmplă zilnic la noi, în viaţa politică şi în general în toată lumea. Dacă e adevărat şi cred că e adevărat ce spunea Orban că a fost pus sub acuzare, că a început urmărirea penală, gestul lui e admirabil. Indiferent că credem sau nu în prezumţia de nevinovăţie, deocamdată, pus sub această acuzare, a renunţat la funcţiile din partid şi Cameră, la candidatura la Primărie. Orban s-a comportat admirabil, ca un adevărat om politic şi pentru asta, indiferent de rezultatul procesului, şi bănuiesc că e nevinovat, îşi creşte popularitatea şi cred şi încrederea de care se bucură din parte bucureştenilor. În ceea ce priveşte situaţia, mâine avem biroul politic al partidului. Trebuieca PNL să aibă un candidat la Primăria Bucureştiului", a comentat Mircea Ionescu Quintus la Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion, de la Neatza cu Răzvan și Dani, îl distruge pe Grigore Leșe: Credeam că poartă pantaloni

Preşedintele de onoare al PNL a refuzat însă să facă o nominalizare proprie a noului candidat al liberalilor la funcţia de primar al Capitalei, dar a mărturisit că în opinia sa "două-trei persoane pot îndeplini o astfel de funcţie".

"Nu îmi permit (să facă nominalizări, n. red), pentru că eu mă bucur de oarecare simpatie şi în partid şi în afara partidului, ce ar putea să influenţeze. E bine să discutăm, să ne spunem părerile acolo, iar cel ce va fi ales va fi ales prin votul biroului politic al partidului. Eu văd două-trei persoane care pot îndeplini o asemenea funcţie dacă va fi ales, dar deocamdată nici soţiei mele nu-i spun, că femeile mai vorbesc", a glumit el.

CITEȘTE ȘI: Replica lui Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, după valul de critici pentru că a atacat Biserica

Întrebat dacă Predoiu ar putea fi nominalizat de PNL în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, Mircea Ionescu Quintus a spus că acesta "e un om admirabil, dar nu ştiu câtă popularitate are în Bucureşti". Nici Marian Munteanu nu ar fi o "soluţie", a subliniat el.

"Vreau să vă spun că părerea mea e că PNL nu se poate înjosi într-atât să facă apel la alte persoane decât din partidul nostru. Asta ar însemna o slăbiciune pe care partidul nu o are. Eu aşa sper. Punctul meu de vedere, la care ţin, este că viitorul primar al Bucureştiului trebuie să fie un bucureştean, nu unul care să-şi schimbe identitatea înainte de alegeri; aşa cred că ar fi bine şi aşa e firesc. Orice candidat la sectoare poate fi luat în discuţie. E greu să spun acum. Nazare e un om capabil, cu pricepere... Dar nu îmi permit să dau o părere în momentul acesta", a comentat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, la Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Jocurile sunt făcute! S-a stabilit: Ea e câștigătoarea la Românii au talent de la PRO TV / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.