Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Ionescu Quintus îi dă de gol pe cei din PDL

mircea ionescu quintus

Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al PNL, i-a dat de gol pe cei din PDL. Conform lui Quintus, aceștia nu vor propune un înlocuitor lui Vasile Blaga, care a demisionat după ce a fost pus sub acuzare de DNA.

”Vasile Blaga e un om corect, am încredere în nevinovăția sa. Se pare că unii dintre cei care vor dezbate problema, ar dori să nu facă nicio propunere și ca un respect față de el, și pentru a nu produce, în rândurile lor, nepotriviri. În întregul partid e o stare de emoție, nu se pot lua cele mai potrivite hotărâri.”, a spus Mircea Ionescu Quintus la B1 TV.

Citește și: INTERVIU cu omul care negociază cumpărarea Antena 3: ‘Am vorbit cu Camelia Voiculescu’

Conducerea PNL se va reuni până la sfârşitul acestei săptămâni pentru a decide varianta de urmat după demisia lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte al liberalilor şi de coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare.

Va avea loc o reuniune a conducerii vechiului PDL, dar nu înainte de reuniunea Biroului Politic Naţional, care se va desfăşura cel mai probabil sâmbătă.

Citește și: Mutare surpriză făcută de Angelina Jolie: Nimeni nu se aștepta

În funcţie de decizia din conducerea noului PNL, foştii democrat-liberali vor stabili dacă nominalizează o persoană pentru preluarea co-preşedinţiei liberalilor în locul lui Vasile Blaga.

Potrivit unor surse liberale, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu sunt variante pentru funcţia de copreşedinte al PNL.

Miercuri, Vasile Blaga a demisionat din funcţia de co-preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, după ce procurorii DNA au dispus urmărirea penală a sa pentru trafic de influenţă, pentru fapte care ar fi fost săvârşite în perioada în care era secretar general al unui partid aflat la guvernare.

Citește și: Adele a dat LOVITURA în SUA / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.