Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu a făcut pace cu fanii lui Dinamo Kiev

Getty Images
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost contestat vehement de ultraşii lui Dinamo Kiev, care n-au uitat că a antrenat-o pe marea rivală, Şahtior Doneţk. Lucescu a ţinut să vorbească cu câţiva dintre ei pe Zoom, anunță MEDIAFAX.

Antrenorul a fost cât pe ce să îşi da demisia, după ce a aflat că suporterii nu-l vor. Acum, ştie exact ce are de făcut pentru a-i convinge că îşi merită locul la echipă.

Citește și: Ieșire-bombă a lui Florin Chilian: Stimaț contemporani: Nu mai fiț proșt! Cam câți covizi ar putea pătrunde concomitent printr-un singur por?!

După ce a promovat jucători ca Pirlo, Willian sau Fernandinho, Il Luce va paria pe potenţial şi la Kiev.

„M-a surprins faptul că s-a vorbit mult despre raportul cu suporterii şi mai puţin despre ce ar trebui să facem noi. Acum ne ocupăm de soarta echipei Dinamo Kiev. Şahtior este o istorie pentru mine. O istorie extraordinară, dar este o istorie. Sentimentele, emoţiile sunt în continuare. Nu se pune problema să mă dezic în vreun fel de această perioadă. Dar eu sunt un antrenor profesionist şi ştiu să împart lucrurile. M-a atras faptul că Dinamo Kiev are în componenţa echipei jucători tineri. Foarte mulţi mi-au vorbit despre talentul lor şi de necesitatea de a creşte aceşti jucători. Asta este treaba unui antrenor: să ajute jucătorii tineri să crească.”, a spus Mircea Lucescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.