Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu a luat decizia în privința naționalei! Il Luce a dezvăluit un episod vechi de 20 de ani: 'Din momentul acela am jurat...'

www.rol.ro
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu și-a încheiat definitiv conturile cu naţionala României. Antrenorul în vârstă de 72 de ani a recunoscut că nu mai este dispus să-i antreneze pe tricolori din cauza presiunii publicului, dar şi din cauza unui episod petrecut în 1998.

Mircea Lucescu a devenit noul selecționer al turcilor în timpul acestor preliminarii de calificare la Campionatul Mondial din Rusia. Deşi mulţi oameni de fotbal din România au văzut posibilă instalare a lui Mircea Lucescu pe banca României, imediat după ce acesta s-a despărţit de Zenit, antrenorul român anunță că nu ar fi venit niciodată să-i pregătească pe Maxim sau Chiricheș: "Hai sa lăsăm naţionala României. Am spus de 20 ani că nu o să mai preiau, m-am tinut de cuvânt, din toate punctele de vedere. Au fost câteva momente când aş fi putut să revin, nu s-a putut, după am plecat pe drumul meu şi n-am decis eu ce să facă. Ar fi si foarte greu pentru mine. Prefer să mă duc într-o ţară, unde să mă înjure străinii, decât să vin acasă şi la prima înfrângere să fiu înjurat de ai mei. Asta chiar n-aş suporta", a dezvăluit Mircea Lucescu la Dolce Sport TV.

Citește și: Burleanu i-a decis soarta lui Daum: Ce a hotărât șeful FRF în privința selecționerului

Lucescu a vorbit şi despre momentul care l-a determinat să spună pas naţionalei: "Bineînţeles că puteam fi găsit în orice moment. Bineînţeles că putea exista şi această disponibilitate din partea lor, dar încă o data spun, eu nu înlocuiesc un antrenor sub contract. Foarte clar am spus-o de atâtea ori. Din momentul când în 1998 n-am putut să preiau naţionala, atunci când cred că aş fi meritat, din momentul acela am jurat să nu preiau echipa naţională", a adăugat antrenorul de 72 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.