Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu, afirmaţii incredibile în Turcia: Ce a spus când a fost prezentat ca selecţioner

Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, 72 de ani, a fost prezentat la naționala Turciei, după ce a semnat un contract pe 2 ani, cu o opțiune de prelungire pe încă un an. La conferința de presă, selecționerul român a dezvăluit că a negociat cu Galatasaray și Beșiktaș, dar a preferat naționala Turciei.

"Am stat 4 ani aici când am antrenat pe Galatasaray și pe Beșiktaș. Înainte să accept oferta Federației am fost negociat cu Galatasaray și cu Besiktaș. Am trecut contractul cu Federația pe primul loc și am acceptat oferta. ", a spus Lucescu la prezentare, potrivit gsp.ro.

Înainte ca Lucescu să fie prezentat, un jurnalist turc a zis că există informații potrivit cărora românul are un început de Alzheimer și că se roagă să nu fie așa. La conferință, un jurnalist a vrut să-l întrebe despre acest subiect, dar a fost întrerupt de președintele Federației din Turcia. Lucescu a vrut să afle ce urma să fie întrebat și l-a pus pe traducător să-i traducă ce urma să spună jurnalistul. Antrenorul român a început să râdă, l-a întrebat pe ziarist câți ani are și i-a spus că după conferință trebuie să facă o poză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.