Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu, în cărți pentru a antrena în Hexagon

lucescu

Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior, iar presa internationala ofera tot mai multe destinatii pentru tehnicianul român. Dupa ce turcii au scris ca românul va ajunge la Fenerbahce, Galatasaray sau Trabzonspor, acum francezii noteaza ca tehnicianul în vârsta de 70 de ani va antrena în Ligue 1.

Presa din Hexagon scrie, potrivit Mediafax, ca Lucescu are sanse importante de a veni la AS Monaco. Zilele lui Leonardo Jardim pe banca celor de la Monaco sunt numarate, iar Lucescu si Claude Puel sunt variantele dintre care sefii echipei vor alege noul antrenor.

Cu o etapa înainte de finalul campionatului, AS Monaco se afla pe locul trei, cu 62 de puncte, la doua puncte în fata celor de la Nice. Pozitia a treia din Ligue 1 permite accesul în preliminariile UEFA Champions League.

În urma cu câteva zile, la ProSport LIVE, Constantin Anghelache nu nega posibilitatea ca Lucescu sa preia o echipa din Franta.

"Mi-a spus ca va merge la un club mare pentru ca nu mai are timp sa stea ca la Sahtior 10-12 ani, se va duce acolo unde sa joace în Champions League. Stiu despre ce echipa este vorba, dar e dreptul lui sa spuna numele echipei. Îl duce gândul sa revina în Italia sau Turcia... se poate adauga si Franta pe aceasta lista", a declarat Anghelache la ProSport LIVE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.