Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu nu are de gând să părăsească Ucraina: Eu nu sunt laș, să sperăm că s-or potoli oamenii ăştia mari şi fără minte

www.rol.ro
Mircea Lucescu

Clubul Dinamo Kiev, la care antrenor principal este Mircea Lucescu, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, de rezistenţă în faţa invadatorilor ruşi, conform news.ro.

"Suntem pe pământul nostru şi nu-l dăm nimănui! Adevărul este de partea noastră, victoria este de partea noastră! Vom învinge cu siguranţă, iar ucrainenii de la Ujhorod la Lugansk, de la Cernihiv la Sevastopol vor fi mândri că sunt cetăţeni ai unui stat măreţ numit Ucraina! GLORIE Ucrainei! GLORIE NEAMULUI!", se arată în mesajul citat.

Echipa antrenată de Lucescu a efectuat un stagiu de pregătire în Antalya, din care a revenit marţi, în ţară. Într-un interviu acordat fanatik.ro înainte de începerea ostilităţilor, tehnicianul român, aflat în cantonamentul din Kiev al formaţiei, a declarat că nu are de gând să părăsească Ucraina, pentru că nu e laş.

"Eu nu sunt laş, n-am plecat nici când a început nebunia în Doneţk, în 2014. Nu pot să fac aşa ceva. În niciun caz… Păi aş da un exemplu negativ pentru toată lumea… de frică, de panică, de neseriozitate… cum să fac aşa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic şi s-or potoli oamenii ăştia mari şi fără minte… să le vină mintea la cap", a spus el, pentru sursa citată, miercuri seară.

Dinamo Kiev ar fi trebuit să joace, sâmbătă, pe teren propriu, cu Inguleţ Petrove, în etapa a XIX-a a campionatului, prima din 2022, dar toate competiţiile sportive de pe teritoriul Ucrainei au fost suspendate pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.