Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu va semna cu Beșiktaș - presă

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu Beşiktaş, pentru a ocupa postul de antrenor din sezonul următor, anunţă presa din Turcia. Deşi în ultimele luni s-a speculat intens pe seama acestei posibilităţi, acum se pare că totul ar fi pus la punct, iar conducerea turcilor l-ar fi convins pe Lucescu să semneze, conform Mediafax.

Citește și: Mihai Tudose intră la RUPERE în scandalul reținerilor de la Topoloveni: 'Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba'

Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu Beşiktaş, pentru a ocupa postul de antrenor din sezonul următor, anunţă presa din Turcia. Deşi în ultimele luni s-a speculat intens pe seama acestei posibilităţi, acum se pare că totul ar fi pus la punct, iar conducerea turcilor l-ar fi convins pe Lucescu să semneze.

Ipoteza unei colaborări între turci şi Lucescu a ajuns în spaţiul public după ce Senol Gunes s-a înţeles cu Federaţia Turcă de Fotbal, pentru preluarea echipei naţionale. Başcanii au luat legătura cu Mircea Lucescu, dar acesta ar fi refuzat să dea un răspuns, potrivi presei din Tucia. Mai mult, într-o discuţie cu ProSport din urmă cu o lună, Îl Luce nega discuţia.” Nu se pune problema să preiau o echipă dinTurcia. Este exclus ca eu şi Răzvan să preluăm acelaşi club. El are drumul său şi ştiu că vrea să rămână la PAOK, unde să ducă la bun sfârşit proiectul”, după ce Fanatik.tr preciza că există posibilitatea ca cei doi să ocupe poziţii la Beşiktaş. Mircea Lucescu în conducere, iar Răzvan Lucescu antrenor.

Mircea Lucescu ar urma să semneze pe 2 ani cu Beşiktaş şi va primi un salariu anual de două milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.