Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Negulescu, atac la Victor Ciutacu: 'Am rezerve vis a vis de independența și imparțialitatea dumneavoastră ca formator de opinie'

napocanews.ro
Mircea Negulescu

Fostul procuror DNA Ploiești, Mircea Negulecu a reacționat pentru STIRIPESURSE:RO la prezentarea de către postul România TV a unor imagini cu caracter privat în care nu avea calitatea de magistrat. Negulescu acuză postul de știri, dar și pe realizatorul Victor Ciutacu că nu îi acordă dreptul la replică exprimând rezervele sale cu privire la calitatea acestuia de formator de opinie.

„Domnule Ciutacu

Pentru ca știu ca postul de televiziune unde prestați nu mi acorda dreptul la replica va adresez o scrisoare deschisa la care nu am pretentia sa-mi raspundeti.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

În acest sens precizez ca, în condițiile in care la data evenimentului nu mai aveam calitatea de magistrat fotografiile si inregistrarile prezentate in emisiunea dumneavoastra dar și în buletinele de știri de azi 27.06. 2019, reprezinta o încalcare a drepturilor civile personale nepatrimoniale dar și a drepturilor constituționale și ma refer aici la dreptul la propria imagine, dreptul la demnitate, dreptul la respectarea vieții intime si private

Eu inteleg ca dumneavoastra in calitate de “ formator de opinie “ “ independent “ platit din banii lui Sebastian Ghita ați omis sa informați opinia publica de faptul că înainte de a parasi țara sponsorul dumneavoastra a înregistrat la postul de televiziune la care prestați peste 20 de ore de emisiune vorbesc aici de īnregistrarile pe care cu complicitate ați pretins ca vă soseau la redacție.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’

Aceste date le am de la avertizorul Vlad Cosma care de buna voie si nesilit de nimeni se prezenta ca o “ albinuță”, așa dupa cum afirma în inregistrarea pe care o pot pune la dispoziția dumneavoastra, la DNA S T Ploiesti sa sprijine la aflarea adevarului si la prinderea fugarului.

În raport de cele mai sus expuse am rezerve vis a vis de independenta si imparțialitatea dumneavoastra ca “formator de opinie”” a declarat Mircea Negulescu pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Radu Banciu iese din nou la rampă! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrărilor .

Imaginile cu Mircea Negulescu prezentate de România TV pot fi vizionate în clipul de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.