Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic critici la adresa lui Cosmin Olăroiu: Nu e dinamovist dacă a acceptat jucători cu salarii uriaşe la echipă

Facebook.com
Mircea Rednic

Antrenorul FC Dinamo, Cosmin Contra, l-a criticat pe fostul tehnician al "alb-roşilor" Cosmin Contra, despre care a spus că nu e dinamovist dacă a acceptat jucători cu salarii uriaşe la echipă, conform news.ro

Rednic a vorbit şi despre anunţul lui Mirel Rădoi de a nu mai continua ca selecţioner al echipei naţionale, fiind de părere că acesta s-a pripit.

"E o surpriză pentru mine, tocmai după ce a făcut două meciuri bune echipa naţională, chiar au jucat bine şi în meciul cu Germania, şi în meciul de acasă. Mi-au plăcut ca atitudine, ca prezenţă, ca entuziasm din partea jucătorilor. Nu îmi pot da seama ce probleme a avut el, ca să ia o decizie. Mai erau două meciuri şi după aia puteai să... Sau nu vrea să prindă şi barajul, nu-mi dau seama. (n.r. - despre posibili înlocuitori) Nu e treaba mea, sigur nu va fi un dinamovist, aia e clar. După Lucescu a mai fost vreun dinamovist? (n.r. - Cosmin Contra?) Contra nu e dinamovist, la felul cum s-a comportat acum. Nu poţi să spui că e dinamovist când acceptă jucători la salariile care au fost, care îşi cer banii. Toţi muncim, dar chiar dacă iubeşti un club, faci şi tu sacrificii. Mie nu mi s-a propus (n.r. - preluarea echipei naţionale). Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi sau dacă îţi spui părerea. La mine, abia se aşteaptă o declaraţie pe care o fac şi apoi tot felul de comentarii. Dar sunt obişnuit. Trebuie să-l înţelegem şi pe Rădoi, că nu mai sunt jucătorii de pe vremea mea. E oltean, s-ar putea să se răzgândească. Poate la supărare... Dar chiar nu era momentul, pentru că erau două jocuri bune. Trebuia să o facă după ultimele două meciuri. Eu cred că vom termina pe locul 2, chiar dacă meciul cu Islanda nu o să fie uşor. Deja trebuie să ne pregătim pentur baraj", a spus Rednic, într-o conferinţă de presă.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, luni, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.