Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic îi plânge de milă lui Mutu: 'O să îi fie greu, la Rădoi, jucătorii se știu deja'

Mircea Rednic

Adrian Mutu a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret a României. "Briliantul" a preluat banca tehnică, lăsată de liberă de Mirel Rădoi, care a devenit selecționerul primei reprezentative, potrivit Mediafax.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Poli Iași, a precizat că Adrian Mutu va avea o misiune dificilă în noua funcție. România U21 are ca obiectiv calificarea la EURO 2021. Acum, după cinci etape, juniorii româniei se află pe locul doi, cu 10 puncte, la cinci lungimi distanță de liderul Danemarca.

Primul meci al lui Mutu pe banca echipei naționale de tineret va fila 31 martie, în fața Danemarcei. În partida tur, România U21 a fost învinsă, scor 1-2.

Citește și: Alina Gorghiu, strigăt de revoltă: În ce țară trăim! PSD a făcut un joc meschin!

"Eu chiar am vorbit cu Adi şi i-am zis, băi Adi, nu se poate ca în perioada asta să nu fi reuşit măcar câteva zile, trei zile, să faci un meci. Lui o să îi fie cel mai greu. La Rădoi, jucătorii deja se ştiu, au jucat... ai mai multe soluţii.

Dar el nu îi cunoaşte, nu a fost în ţară ca să îi vadă. În timpul scurt pe care îl are... degeaba vine pe aici, se plimbă din stânga în dreapta pe banii federaţiei... o să îi fie foarte greu şi i-am zis.

(n.red. - Eşti optimist totuşi?) Trebuie să fiu. E clar, din moment ce s-au luat aceste decizii, clar că cei din conducerea Federaţiei privesc pe termen lung, nu privesc acum. Aici, ştiţi cum e, la ce o să iasă. Astea sunt cuvintele. Nu au experienţă, nici unul, nici celălalt, dar sper să fie inspiraţi, să aleagă jucătorii cei mai buni şi jucătorii care vor intra să facă tot ce e posibil ca să se califice.

Cu Islanda... acolo o să fie mai greu, elimini Islanda şi mai ai încă un meci. O să fie mult mai greu. Şi la Adi, are meciul ăsta foarte important cu Danemarca, depinde ce faci în meciul ăsta", a declarat Mircea Rednic, pentru Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.