Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic: Noi, meci de meci, facem greşeli

Mircea Rednic

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga 1 Betano, 0-3 cu CFR Cluj, iar antrenorul Mircea Rednic a făcut analiza partidei.

"Puriul" a recunoscut că ştia de riscurile introducerii lui Dan Nistor pe teren şi a vorbit despre fotbaliştii care ar uma să plece de la echipă, scrie Mediafax.

"În prima repriză, până la gol, a fost o repriză echilibrată, am avut o ocazie cu Popa şi ca la fiecare meci facem greşeli. E greu de explicat cum iei gol de pe linia de corner. Începem a doua repriză cu un penalty aiurea. Să ataci decisiv la experienţa lui Katsikas... Echipa a jucat, ne-am creat două ocazii mari de marca şi după, pe un contraatac, au făcut 3-0. Greşelile arbitrilor fac parte din joc. Nu are rost să vorbim despre arbitraje.

Nistor îşi spune părerea. Eu sunt la Dinamo şi nu voi spune că nu avem şanse la play-off. Vine perioada de iarnă, mai avem trei meciuri, sper să obţinem minimum şapte puncte. Sincer, realist să fiu, am jucat cu CFR, care e echipa de pe primul loc. Aţi văzut ce jucători au, ce bancă de rezerve au. Noi, meci de meci, facem greşeli", a declarat "Puriul", la DigiSport.

Citește și: Mircea Rednic: ‘Nu am intrat în panică, pentru că am destulă experienţă, deşi mă doare când văd că nu reuşim să realizăm în ce situaţie suntem’

Mircea Rednic a lansat o invitaţie elegantă pentru fotbaliştii care ar urma să plece de la echipă în iarnă: "Ştiam unde am venit şi mi-am dat seama după prima săptămână. Unii zic că am fost dur. Singura mea supărare e că jucătorii străini, care ar trebui să facă diferenţa, fac invers, nu aduc nimic. Cei vechi şi cei noi. Trebuie să înţeleagă, nu poţi să faci penalty aşa, nu poţi să iei gol de pe linia porţii. Mi se pare corect să aduci jucători. Poate sunt jucători care vor să plece, jucători care nu sunt mulţumiţi de statutul lor aici".

Dan Nistor s-a accidentat din nou şi probabil că nu va mai juca până la finalul anului: "Eu înţeleg că vrea să joace, dar decât să joci într-un picior... Ştiam, vorbeam cu doctorul, de aia l-am şi protejat cu Viitorul, ştiam că azi, dacă va intra, riscăm să nu-l mai avem până la finalul anului. A fost decizia lui Nistor", a adăugat antrenorul pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.