Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi: Adrian Mutu a preferat să facă un pas în spate. Nu vrea să fim amândoi puşi într-o situaţie cine să dea indicaţii

Evz.ro
Mirel Rădoi

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, că Adrian Mutu, căruia i-a expirat contractul la naţionala de tineret, a preferat să facă “un pas înapoi” pentru Jocurile Olimpice, potrivit news.ro.

“Propunerea mea a fost înainte ca Adrian Mutu să fie numit ca oricine va fi antrenorul echipei de tineret să facă parte din staful nostru. Acum este decizia lui Adi dacă va continua sau nu, propunerea a rămas.

El a spus că şi el ar fi preferat să fie antrenor principal şi nu vrea să fim amândoi puşi într-o situaţie cine s- dea indicaţii, cine să decidă şi a preferat să facă un pas în spate.

Citește și: DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

Acum vom vedea dacă va fi în continuare coleg cu noi la federaţie sau îşi va continua ceea ce el vrea, să antreneze zi de zi”, a spus Rădoi.

La sfârşitul lunii trecute, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, declara că tehnicianul Adrian Mutu este opţiunea principală pentru postul de selecţioner al naţionalei de tineret, pe care l-a deţinut dar i-a expirat contractul. Burleanu a precizat atunci că Mutu ar vrea să continue, însă şi simte nevoia de a antrena zi de zi la un club cu care să obţină performanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.