Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi: Cred că băieţii au înţeles ce au de făcut acum, sperăm că vom reuşi să marcăm până la pauză

Evz.ro
Mirel Rădoi

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri dimineaţă, că speră ca jucătorii săi să aibă un început bun de meci cu Finlanda şi să reuşească să marcheze până la pauză potrivit news.ro

"Suntem pregătiţi, important este începutul de joc. Cred că băieţii au înţeles ce au de făcut acum, sperăm că vom reuşi să marcăm până la pauză. Nu m-am decis asupra primului 11, mai aveam şi astă seară antrenament, va fi o partidă solicitantă şi va trebui să fim echilibraţi din primul până în ultimul minut", a declarat Rădoi la Buftea.

El speră să nu se mai aibă loc scandări rasiste. "S-au tot făcut apeluri pentru suporteri nu reuşim să-i facem să înîeleagă, din păcate. Sper să nu se mai repete astfel de evenimente, nu-şi au locul, totuşi e vorba de un eveniment sportiv".

În luna noiembrie, tricolorii U21 dispută două meciuri din preliminarii pentru EURO 2021: România – Finlanda, 14 noiembrie, ora 20:00, stadion ”Anghel Iordănescu” (Voluntari), şi Irlanda de Nord – România, 19 noiembrie, ora 19:30 (ora României), stadion The Showgrounds (Ballymena).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.