Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi: 'Deocamdată nu m-am ințeles cu Dică. Am avut o discuție cu mai mulți antrenori care pot fi secunzi'

Evz.ro
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a declarat, joi, că, deși încă nu s-a înțeles cu Nicolae Dică, acesta rămâne prima opțiune pentru postul de antrenor secund al echipei naționale, potrivit Mediafax.

”Deocamdată nu m-am ințeles cu Dică. Am avut o discuție cu mai mulți antrenori care pot fi secunzi. Trebuie să fim siguri că timp de doi ani vor rămâne la echipa națională. Dică este opțiunea numărul 1, dar dacă va dori să continue și la echipa de club, trebuie să am și alte variante. Primul criteriu la care m-am gândit nu a fost loialitatea, ci pasiunea. Nu vreau un secund care doar să stea lânga mine”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Citește și: Bombă de presă! O cunoscută jurnalistă, angajată de Guvernul Orban

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar în luna august a aceluiaşi an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită. A reuşit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiţiei, performanţă ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani.

În total, pe banca selecţionatei U21, Mirel Rădoi a bifat 15 partide, reuşind să câştige 9 dintre ele şi să bifeze trei remize. Antrenorul a pregătit şi o echipă de club, pe FCSB, în perioada iunie 2015-noiembrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.