Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi pregăteşte din izolare echipa naţională - El ar putea sta pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord

Frf.ro
mirel radoi

Pregătirea meciului cu Macedonia de Nord este efectuată de staff-ul tehnic al naţionalei, sub coordonarea selecţionerului Mirel Rădoi, aflat încă în izolare, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează FRF, potrivit news.ro

Programul detaliat pentru fiecare zi de cantonament al acestei acţiuni din martie era deja de mult elaborat şi fixat de selecţioner împreună cu staff-ul său.

În fiecare zi, dimineaţa, are loc o şedinţă tehnică a staff-ului cu participarea prin Zoom a selecţionerului, unde se fixează planul de antrenament pentru ziua respectivă. În fiecare seară are loc o nouă şedinţă tehnică a staff-ului cu participarea selecţionerului prin platforme online, cu prilejul căreia se analizează randamentul din timpul antrenamentului.

Antrenamentele tricolorilor sunt transmise live către Mirel Rădoi printr-o cameră video conectată la laptop. Mai mult, la finalul şedinţelor de pregătire, selecţionerul primeşte şi înregistrarea integrală a antrenamentului.

Citește și: MOTIVARE CAB arată că ESCAPADA Elenei Udrea în Costa Rica și condamnarea din Gala Bute au SPORIT anii ÎNCASAȚI - 'Comportamentul ei a fost unul DILATORIU'

Şedinţele de analiză video cu toţi jucătorii sunt conduse de secundul Nicolae Dică şi colegii săi din staff, dar selecţionerul participă live la acestea. Discuţiile individuale ale lui Mirel Rădoi cu jucătorii se fac prin intermediul platformelor online.

În plus, prin telefon şi alte platforme de comunicare, fiecare dintre membrii staff-ului fixează permanent cu selecţionerul diferite aspecte legate de activităţile conexe ale lotului (organizare, logistică, modificări de program etc).

FRF precizează că există posibilitatea ca selecţionerul să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord.

Echipa naţională va disputa trei partide în luna martie, primele în preliminariile Cupei Mondiale din 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.