Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi, selecționer România U21, înainte de duelul cu Anglia: 'Trebuie să continuăm povestea. Mergem până la sfârșit'

Evz.ro
Mirel Rădoi

Echipa națională a României U21 a debutat perfect la EURO 2019. Tricolorii lui Mirel Rădoi au marcat patru goluri în poarta selecționatei Croației și au primit un singur gol, informează MEDIAFAX.

Victoria, scor 4-1, obținută pe stadionul din San Marino este doar începutul. Cel puțin așa îi îndeamnă selecționerul echipei de tineret, care a avut un discurs emoționant, în vestiar, la finalul jocului.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

"Mergem până la sfârșit, până la sfârșit, luăm fiecare meci în parte, ca cel de azi. Trebuie să continuăm povestea. Uităm target-ul nostru principal, următorul meci este cel cu Anglia. Acum ne bucurăm de ceea ce ați realizat. Ați făcut mândri 20 și ceva de milioane de români, plus cei care jucați în campionatele în care jucați.

Gândiți-vă că e, nu primul punct, prima victorie din istoria României la un Campionat European de tineret, celălalt s-a terminat cu zero puncte. Ați realizat și cel mai mare scor de până acum la un Campionat European, cea mai mare diferență, cele mai multe goluri marcate.. voi ați realizat. Vreau să vă mulțumesc în numele staff-ului pentru ceea ce ați realizat azi. Vă mulțumesc", a fost mesajul lui Mirel Rădoi, susținut în fața jucătorilor săi în vestiar.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

Ianis Hagi: "90 de minute, asta ni s-a transmis de pe margine"

După victoria în fața Croației, Ianis Hagi a precizat la microfonul celor de la TVR cum se explică determinarea și ambiția de care au dat dovadă în meciul de debut de la EURO.

"90 de minute, asta ni s-a transmis de pe margine. În fotbalul mare trebuie să joci 90 de minute, 120 de minute, depinde cât ţine meciul pentru că fotbalul este imprevizibil, nu ştii cum se întoarce şi trebuie să fii constant", a spus fiul "Regelui", care și-a trecut și el semnătura pe unul dintre cele patru goluri marcate de România.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

Programul grupei C:

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Program EURO 2019

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia

GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria

GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.