Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi: 'Vom avea discuții cu toți cei care au anunțat că nu mai vor să vină la echipa națională'

Evz.ro
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a oferit primele declarații cu privire la schimbările care vor avea loc la echipa națională. A fost întrebat, la conferința de prezentare, cum va gestiona tensiunile din vestiar, dintre cei tineri și cei cu experiență, și spune că va discuta cu jucătorii. Aceasta este soluția, potrivit Mediafax.

Disciplina a fost una dintre caracteristicile naționalei U21; cu care Mirel Rădoi s-a calificat în semifinalele EURO 2019. Acum, vrea să o implementeze și la selecționata de seniori. ”Ca să fii respectat, trebuie să respecți. Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuie să fie așa: cei tineri trebuie să îi respecte pe cei bătrâni.

Dar nu cred că vor fi probleme în acest sens. Am reușit să creez o echipă unită la U21 și cred că voi reuși și la echipa mare. Cu unii am fost coleg, pe alții i-am antrenat.” , a spus Mirel Rădoi la prezentarea oficială. Noul selecționer nu s-a ferit să facă și altă promisiune, cu privire la jucătorii care și-au anunțat prematur retragerea de la națională. Printre aceștia se numără Constantin Budescu și Cristi Săpunaru:

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune

”Vreau să vă asigur că vom avea discuții cu toți cei care au dat acele declarații prin care anunță că nu mai vor să vină la echipa națională. Dacă decid că nu mai doresc să vină la națională, o pot face în mod oficial, printr-o scrisoare. Cred însă că prima dată trebuie să avem discuții cu cei nemulțumiți.” .

Mirel Rădoi va debuta la națională în primăvară, în barajul de Liga Națiunilor pentru calificarea la EURO 2020. România va face deplasarea în Islanda, echipă pe care o va întâlni în semifinale în Divizia A. Dacă va trece de nordici, naționala României va juca finala cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, tot în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.