Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel, ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi lovit și fosta iubită: Se purta ca și cum era proprietatea lui! - Andreea, înmormântată joi / Video

Radu Pop
Antena 3 captură foto
Mirel

Mirel, ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi lovit și fosta iubită: Se purta ca și cum era proprietatea lui! - Andreea, înmormântată joi

Apar noi detalii șocante despre Mirel, individul care a ucis-o pe Andreea, tânăra studentă de la Facultatea de Medicină din Timișoara. Vestea i-a șocat pe locuitorii din Pojejena de Sus. o comunitate mică, în care toți vecinii se știu între ei și unde oamenii îl descriu pe Mirel drept un băiat liniștit. Cu toate acestea, cei care îl cunoșteau mai bine spun că era extrem de posesiv din fire, iar într-o criză de gelozie, ucigașul și-ar fi agresat și fosta iubită, o fată din zonă cu el, motiv pentru care tânăra l-ar fi și părăsit.

Soții Dragomir au făcut tot ce au considerat de cuviință pentru ca Mirel și sora lui să reușească în viață. Ca să își susțină cei doi copii, ambii studenți la Medicină, mama ucigașului muncea în Austria, ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni, scrie gandul.ro.

În acest timp, tatăl lor se ocupa de frumoasa gospodărie pe care o au în satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. În momentul tragediei, mama ucigașului se afla însă în țară.

Comunitatea din Pojejena de Sus a fost șocată să afle că Mirel este autorul sângeroasei crime de la Timișoara. Consătenii spun că era un băiat liniștit și că, atunci când venea acasă, mergea la slujbă în fiecare duminică și cânta și în corul bisericii.

content-image

„Era de o gelozie ieșită din comun”

Cu toate acestea, cei care îl știau mai bine erau la curent cu problemele pe care tânărul de 23 de ani le avea în relațiile cu sexul opus.

Criminalul a avut o iubită, din aceeași zonă cu el, care l-ar fi părăsit din cauza geloziei lui bolnăvicioase, dar și a agresivității.

”Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit”, a povestit una dintre cunoștințele criminalului.

Criminalul a fost un copil ținut din scurt de părinți

Mirel și sora lui ar fi avut o relație rece cu părinții lor, care i-ar fi ținut mereu din scurt. O prietenă din copilărie ne-a povestit că tatăl și mama lor erau foarte severi cu ei.

”Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat”, a spus apropiata familiei.

Pe fondul acestei relații distante pe care o avea cu părinții, Mirel era un tânăr introvertit, iar relațiile cu fetele erau un subiect tabu în familia lui.

”Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, ne-a mai spus prietena din copilărie a ucigașului.

”Nu îi lipsea nimic din punct de vedere material”

Educația strictă pe care a primit-o acasă i-ar fi insuflat ucigașului ambiția de a dovedi că este cel mai bun nu doar la școală sau la facultate, ci și în orice își propunea să facă.

”Nu îi lipsea nimic din punct de vedere material. Face parte dintr-o familie bună, tradițională, de creștin-ortodocși, oameni bisericoși. Nu sunt oameni necăjiți, o duc bine, au o casă pusă la punct, au pământ. El avea dintotdeauna ambiția asta de a demonstra că este bun la învățătură și în orice făcea”, a povestit un apropiat.

”Mama ei a fost ținută doar pe perfuzii”

Părinții Andreei își vor conduce fiica, joi, pe ultimul drum. Distrusă de durere, mama fetei a avut aproape în permanență nevoie de supraveghere medicală, motiv pentru care la locuința familiei Morega a putut fi văzută de mai multe ori o ambulanță SMURD.

”Mama ei a fost ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura”, a mărturisit un apropiat.

Mai mult, la un moment dat, femeia părea că nu înțelege ce se întâmplă și ar fi întrebat de ce este atât de multă lume în curtea ei.

Rănile de la gâtul Andreei, acoperite cu o eșarfă de părinții ei

Andreea va fi înmormântată în cimitirul din apropierea comunei Padeș, județul Gorj, unde s-a născut și a crescut. Ea va fi condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb, cu capac transparent și îmbrăcată în rochie de mireasă.

Ca să camufleze urmele zecilor de lovituri de cuțit aplicate de criminal, părinții i-au pus Andreei o eșarfă la gât.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.