Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirela Vaida, revoltată după ce a fost amendată de oamenii lui Nicușor Dan. Ce i s-a întâmplat vedetei TV

Facebook
Mirela Vaida

Mirela Vaida, revoltată după ce a fost amendată de oamenii lui Nicușor Dan. Ce i s-a întâmplat vedetei TV

Mirela Vaida tună și fulgeră după ce a fost amendată, în centrul Capitalei, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis.

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a avut parte de o situație mai puțin plăcută, în centrul Capitalei, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis și a fost amendată cu 200 de lei.

Zilele trecute, prezentatoarea TV a mers la un spectacol, la Teatrul de Revistă, și și-a parcat mașina într-un loc nepermis, fiind sancționată pentru asta. Enervată de situație, nu s-a mai putut abține și a făcut totul public, transmițând și un mesaj pentru Primăria Capitalei.

„Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de Primăria București. Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 de km de Capitală, unde să parcăm ca să nu ne amendați. Circulația e închisă și pune poliția, garduri, zice: 'Nu treceți', bandă galbenă.

Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă. Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez”, a povestit Mirela Vaida, pe contul său de Instagram, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.