Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miresa țepuită de Florin Salam a explodat: Am avut un șoc! L-am dat în judecată de doi ani de zile!

romania tv
mireasa salam

Mireasa țepuită de Florin Salam rupe tăcerea! Femeia spune că de trei ani de zile încearcă să își recupereze banii plătiți ca avans pentru ca manelistul să îi cânte la nuntă. Ea și soțul ei au dat nu mai puțin de 5.500 de euro, însă Florin Salam nu a mai cântat!

Manelistul nici nu le-a returnat banii, nici nu le-a dat o explicați, așa că soții au decis să îl dea în judecată

”Am dat arvună 5.500 de euro. Nu ne-a anunțat (că nu mai vine la nuntă n.red.), apoi și-a închis telefonul. Normal că am avut un șoc. Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat și acum așteptăm să vedem ce se rezolvă. L-am dat în judecată. Am așteptat doi ani de zile să ia legătura cu noi, să ne înapoieze banii și nu a luat legătura cu noi, nu ne-a sunat, nimic. Nu a trimis înlocuitor, ce să facem, am avut alți cântăreți care au cântat. Nu ne așteptam să facă așa ceva”, a declarat mireasa țepuită de manelistul Florin Salam.

Și mirele înșelat de Florin Salam a vorbit despre țeapa primită. „Eu am vrut doar să recuperez prejudiciul pe care i l-am dat lui Florin Salam. Este vorba de 5500 de euro. Banii aceștia au fost dați din 2020 până în 2021. Nu există un contract fizic pentru că eu știu că el nu face contract. La dosar sunt șase martori. Am stabilit data nunții cu dânsul, am convorbirile între mine și cumnatul său, pe atunci manager. Sunt dovezi destule, zic eu. Toate dovezile au fost duse la Parchet. Nu mi-a răspuns niciodată de ce nu a mai venit, dar nu dăm de el”, a spus denunțătorul artistului, Laurențiu Bâțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.