Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miriuță, revenire cu scandal în Liga 1: Cum s-au certat șefii Chiajnei din cauza antrenorului

www.digisport.ro
Vasile Miriuță

Vasile Miriuţă e noul antrenor al Concordiei Chiajna. Antrenorul de 48 de ani a negociat în ultimele 24 de ore cu conducătorii clubului ilfovean, iar contractul urmează să fie semnat în orele următoare.

Concordia s-a despărţit de Dan Alexa după o singură etapă din noul sezon, iar primarul Mircea Minea a dat startul negocierilor cu Vasile Miriuţă imediat după ce a devenit clar că "Chirugul" nu va mai sta pe banca ilfovenilor. După două zile în care s-au discutat mai multe detalii, Miriuţă ar fi trebuit să semneze contractul încă de marţi seară, dar miercuri a mai fost programată o nouă rundă de negocieri, contractul urmând să fie semnat în cursul zilei de azi. Din informaţiile ProSport, Miriuţă nu a dorit să semneze înainte să discute în detaliu despre strategia pe care o va aborda, despre partea financiară, dar şi despre jucătorii cu care va ataca prima parte a sezonului.

Citește și: Guardiola transferă de la Real Madrid: Ce galactic ajunge la Manchester City

Surse din cadrul clubului ilfovean susţin pentru Prosport.ro că primarul Mircea Minea şi preşedintele Cristian Tănase nu s-au pus de acord asupra antrenorului cu care să plece la drum. Al doilea îl dorea cu insistenţă pe Leo Grozavu, fostul antrenor de la Botoşani, dar edilul din Chiajna s-a opus, iar evenimentele au escaladat rapid. Nemulţumit de alegerea primarului, care nu i-a ascultat dorinţa, Tănase a plecat supărat de la întâlnirea cu Minea, apoi a ales să meargă în concediu, chiar dacă situaţia de la echipă e tensionată, iar noul sezon a început de doar o etapă.

Conform informaţiilor venite dinspre Chiajna, Miriuţă i-a transmis lui Mircea Minea că va veni la Concordia împreună cu doi jucători importanţi alături de care a mai lucrat în Liga 1.

Vasile Miriuţă a fost ultima dată antrenor la CFR, pe care a condus-o până la finalul sezonului trecut. Înaintea noii stagiuni, antrenorul de 48 de ani fusese anunţat că va continua în Gruia, dar a fost îndepărtat, conducerea preferând să meargă pe mâna lui Dan Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.