Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miriuţă, după înfrângerea cu FCSB: 'Un meci pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Noul antrenor al FC Dinamo, Vasile Miriuţă, se plânge de debutul său "nefericit" pe banca "alb-roşilor", cu înfrângere în faţa rivalilor de la FCSB, spunând că este o partidă pe care nu ar fi trebuit să o piardă.

"Un debut nefericit, după un joc pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată astăzi. Au ajuns prima dată la poarta noastră în minutul 30. Am avut două, trei ocazii de amarca în primele minute, centrări prin faţa porţii şi ne-a lipsit un pic luciditatea acolo. Am primit acel gol dintr-o fază fixă, o greşelă personală. Am încercat în a doua repriză să jucăm ofensiv, aşa cum am făcut-o şi în prima repriză. Am avut acea ocazie mare prin Hanca, ocazia lui Neme, înainte, bară.  Au avut acel penalti pe o greşeală de-a noastră. Un meci bun la debut, chiar îi felicit pe băieţi, părerea mea e că nu meritam să pierdem acest joc. Până la urmă, contează cele trei puncte pierdute, dar mă bucură atiudinea jucătorilor, chiar am lucrat doar două antrenamente şi au făcut exact ce le-am spus. La faza golului, înainte trebuia să jucăm în faţă, am vrut să driblăm în ultimii 30 de metri. Nu are importanţă cine trebuia să-l marcheze pe Momcilovici, important e că a avut atitudine echipa şi asta îmi dă speranţe pentru următoarele jocuri. Steaua are mari jucători, iar nouă ne-a lipsit un pic talia astăzi. Nu mai mai contează că Filip nu l-a marcat bine pe Momcilovici. Steaua nu a fost cu nimic mai bună astăzi. Vom lucra să nu se mai repete greşelile de astăzi", a declarat Miriuţă, la Telekom Sport, potrivit News.ro.

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.