Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirko Pigliacelli, după victoria cu Honved: 'Am fost bucuros că am ajuns la loviturile de departajare. Am muncit foarte mult pentru a câştiga'

Inquam Photos / George Calin
galerie craiova

Portarul echipei Universitatea Craiova, Mirko Pigliacelli, a declarat că i-a fost teamă pe finalul meciului cu Honved, după ce arbitrul a fost lovit de un obiect aruncat din tribună, potrivit news.ro.

Citește și: CCR a luat decizia! Ce se întâmplă cu amnisia și grațierea

“Teamă, puţin da. Am văzut arbitrul aşa am înţeles că poate fi 3-0”, a spus Pigliacelli la Look Plus.

El a precizat că nu îşi aminteşte să mai fi apărat trei penaltiuri la un meci: “Când am fost copil poate am apărat trei penaltiuri”.

Pigliacelli consideră că a fost o seară specială şi foarte importantă pentru Universitatea Craiova. “Am muncit foarte mult pentru a câştiga acest meci. Am jucat tot timpul în terenul advers. Am fost bucuros că am ajuns la loviturile de departajare”.

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. În următoarea fază, Craiova va evolua contra AEK Atena, la 8 şi 15 august, primul meci acasă.

După 120 de minute, scorul a fost 0-0, acelaşi ca în meciul tur. La penaltiuri au marcat Ioniţă, Fortes şi Cicâldău, de la Craiova şi numai Ikenne de la Honved. Au ratat Kamber, Batik şi Bano-Szabo, toţi de la Honved.

Citește și: Adrian Năstase aruncă-n aer cazul crimelor din Caracal! Adevărul din spatele cortinei

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă 35 de minute. Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.