Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miron Mitrea, furios la adresa românilor din Diaspora în plină criză de COVID-19: 'Trebuie să-i facem responsabili cu ciomagul, cu bâta'

miron mitrea

Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS, in cadrul emisiunii Culisele Puterii, situatia romanilor care se intorc in tara in aceasta perioada si nu respecta regulile de carantina institutionalizata.

Pronosticul lui Rafila: După 15 mai putem relaxa măsurile, dar nu la fel pentru întreaga țară

"Exista o parte din populatie, mica, care nu vrea sa inteleaga. Nu pricep pur si simplu. Desi pricep termenul, nu inteleg ce trebuie sa faca, ce rau ne fac. Atunci trebuie sa-i facem responsabili cu ciomagul, cu bata. 200.000 de romani se intorsesera pana acum o saptamana, in numar de 5-8 mii pe zi, pe granita de la Arad. Vin foarte multi acasa, toata lumea a facut apel la ei. Sunt inconstienti. O parte nu au incotro, trebuie sa vina acasa, nu mai au contracte, acestia sunt putini. Se intorc multi din cei care nu ne fac cinste. Se intorc in tara majoritatea celor care nu ne-au facut cinste. Responsabilitatea unor oameni trebuie impusa cu forta, marea majoritate intelege, o minoritate nu intelege, nu putem sa-i lasam sa ne omoare. Responsabilitatea personala e importanta, iar pentru cei care nu inteleg trebuie folosita bata", a declarat Miron Mitrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.