Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare politică de anvergură pentru Daniel Băluță: A fost ales vicepreședinte al PSD!

Facebook
Daniel Baluta

Rezultatele foarte bune din ultimii 4 ani, de când conduce Primăria Sectorului nu-i aduc lui Daniel Băluță doar susținerea oamenilor pentru un nou mandat de primar, ci și una dintre cele mai importante funcții în conducerea PSD la nivel național.

Dincolo de deja anunțata victorie a lui Marcel Ciolacu la congresul PSD ce a avut loc sâmbătă, pentru București în general și pentru Sectorul 4 în special au sosit vești bune imediat după ce s-a încheiat votul pentru noua conducere a social-democraților. Gabriela Firea a fost aleasă prim-vicepreședinte al PSD, adică numărul 2 în partid, iar primarul de la sectorul 4, Daniel Băluță, a fost ales vicepreședinte regional pentru zona București-Ilfov.

Înainte de vot însă, Daniel Băluță a avut un discurs moralizator, acesta afirmând că social-democrații trebuie să se răsplătească încrederea românilor.

„Românii ne-au acordat încrederea lor și puterea de decide în majoritatea satelor, orașelor și județelor tării.  Suntem partidul care a deschis ușa României către NATO și UE. E răspunderea noastră să aducem beneficiile acestui spațiu de prosperitate și siguranța în casa fiecărei familii de români. Avem soluții! Le știu și eu, le știți și voi! Cu fondurile europene, cu partenerii noștrii europeni și internaționali putem completa puținele resurse pe care le avem pentru a ridica nivelul de trai ai românilor. Depinde de noi ca exodul să de oprească. Să le oferim celor de acasă speranță și Bucuria de a trăi, muncind și iubind în această țară. Împreună, suntem cea mai puternică forță politică din România. Intrăm în alegerilor locale și parlamentare încrezători în capacitatea noastră de a oferi oamenilor cele mai bune soluții pentru o viață mai bună și mai sigură. Eu sunt primar al celui mai sărac sector din București, iar după 4 ani de mandat, pot să afirm atât în fața dumneavoastră, c ât și a locuitorilor sectorului 4, că da, se poate!  Se poate să ne ducem copiii la școli și grădinițe sigure, în parcuri îngrijite. Se poate să avem blocuri și străzi reabilitate, piețe moderne, în care producătorii români să-și poată vinde marfa. Se poate să contruim spitale noi și artere de circulație moderne”, a spus Daniel Băluță la congresul extraordinar al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.