Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mişcarea strategică pregătită de Iohannis în preajma lansării oficiale

Dincolo de câteva idei menţionate în discursuri şi în interviuri, nimeni nu ştie exact care este proiectul de ţară al lui Iohannis. Misterul se va spulbera în preajma lansării oficiale de pe 27 septembrie, după cum a anunţat Iohannis, joi, în premieră, la Reşiţa.

„Pot să vă spun că lucrez la ultimele detalii din proiectul meu de preşedinte şi îl voi prezenta în preajma lansării. Lansarea va avea loc cu maximă probabilitate în 27 septembrie. Cam atunci voi lansa şi proiectul meu”, a declarat Klaus Iohannis.

În paralel, oamenii din PNL şi PDL lucrează în comisii de specialitate pentru proiectul de ţară al unui viitor guvern de dreapta. „A nu se confunda cu proiectul pentru preşedinte. Evident, ele au foarte multe lucruri în comun, dar proiectul de ţară este gândit mai degrabă spre zona de guvernare, iar proiectul meu este gândit mai degrabă spre zona de preşedinţie. Ele au foarte multe lucruri comune, au foarte multe interferenţe, fiindcă eu îmi doresc un guvern de dreapta, cu care să colaborez, ca să dovedim cât de multe efecte pozitive pot veni dintr-o colaborare constituţională, serioasă şi bine intenţionată”, a mai declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.