Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări de trupe în Parlament: 3 deputați s-au alăturat grupului condus de Ludovic Orban

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

Deputaţii Dănuţ Aelenei, Daniel-Gheorghe Rusu şi Nicolae Roman, care au demisionat anterior din AUR, au anunţat, marţi, că se alătură deputaţilor independenţi de dreapta, aparţinând partidului Forţa Dreptei, condus de Ludovic Orban.

"Începând de astăzi îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în cadrul grupului deputaţilor independenţi de dreapta", au anunţat, pe rând, cei trei parlamentari.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a precizat că aceştia rămân deputaţi neafiliaţi, conform regulamentului.

Deputatul Violeta Alexandru le-a mulţumit celor trei deputaţi şi a menţionat că grupul independenţilor de dreapta a fost constituit regulamentar la începutul sesiunii parlamentare.

"Ce mize mici au unii, răutăcioşi din fire, trăiesc pentru răutăţi. Le mulţumesc neafiliaţilor care s-au alăturat grupului deputaţilor de dreapta, un grup care s-a creat la începutul sesiunii parlamentare, conform regulamentului, prin anunţul pe care l-am făcut în termenul regulamentar, cu respectarea a două decizii CCR. Le mulţumesc şi la treabă", a spus Alexandru.

Andronache a răspuns, la rândul său, că grupurile parlamentare sunt cele care s-au constituit ca urmare a alegerilor.

"Răutăcioşi sunt cei care pleacă dintr-un grup parlamentar şi apoi visează că şi-au înfiinţat un alt grup parlamentar. Este evident că deciziile CCR sunt cu totul altceva, grupurile parlamentare sunt cele care s-au constituit ca urmare a alegerilor. În rest, faptul că la un moment dat s-a făcut o greşeală, nu ştiu cum poate fi denumită înfiinţarea unui aşa-zis grup parlamentar în legislatura trecută, în orice caz în mod neconstituţional, nu cred că are relevanţă asupra ceea ce se întâmplă acum şi situaţiei actuale din Parlamentul României, deoarece toţi liderii de grup au aceeaşi opinie", a adăugat Gabriel Andronache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.