Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mişcări de trupe la Cotroceni: Iohannis şi-a numit doi consilieri

iohannis semneaza

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind numirea în funcţia de consilier prezidenţial a Deliei Dinu şi a lui George-Vladimir Duhan, informează Preşedinţia. 

Delia Dinu şi George-Vladimir Duhan au fost, până vineri, consilieri de stat la Administraţia Prezidenţială.

Sibianca Delia Dinu a fost şefa protocolului de la Cotroceni. A activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. În perioada aprilie 2005 - mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale. În perioada mai 2008 - august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. În  august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale.

A fost decorată de M.S. Regele Albert II al Belgienilor în iulie 2009 cu Ordinul Coroanei în Grad de Comandor, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2009 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, de Alteţa Sa Eminentisimă Principele Fra’ Matthew Festing, Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta în februarie 2013 cu Ordinul Crucea cu placă „Pro Merito Melitensi”, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2014 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer, şi de E.S. Domnul Aníbal Cavaco Silva, Preşedintele Republicii Portugheze în octombrie 2015 cu „Ordinul de Merit” în grad de Comandor.

George-Vladimir Duhan și-a început cariera în administrația parlamentară, parcurgând toate etapele funcțiilor specifice parlamentare, referent, consilier parlamentar și expert parlamentar în diferite structuri asociate Biroului Permanent și comisiilor Camerei Deputaților, în perioada 2006-2010. Ulterior, a lucrat în mediul privat, în calitate de consultant în management pentru mai multe societăți comerciale.

Deține experiență în administrarea instituţiilor publice și a companiilor. A fost membru în consiliul de administrație al CONPET S.A., al Regiei Autonome Registrul Auto Român și al Societății de Administrare Active Feroviare – SAAF S.A., îndeplinind la aceasta din urmă și poziția de Director General.

A fost numit Consilier de Stat pe 15 ianuarie 2015, cu atribuţii de conducere pentru Departamentul Managementul Resurselor, având delegate de către Președintele României competențele de ordonator principal de credite al instituției prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.