Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune a elicopterului SMURD de la Galaţi pentru salvarea unui copil din Republica Moldova, care suferise un stop cardio-respirato

elicopter smurd

Elicopterul SMURD de la Galaţi a desfăşurat, joi seară, o misiune pentru salvarea unui copil de patru ani din Republica Moldova, care suferise un stop cardio-respirator. El a fost resuscitat cu succes şi transportat la un spital din Chişinău.

”În urmă cu puţin timp, echipajul elicopterului SMURD de la Galaţi a încheiat cu succes o misiune aeromedicală desfăşurată în Republica Moldova, pentru salvarea vieţii unui copil în vârsta de 4 ani. Copilul, aflat în stare gravă, a suferit un stop cardio-respirator, resuscitat cu succes, fiind necesar transferul de acestuia de urgenţă, de la Vulcăneşti la un spital din Chişinău, pentru a beneficia de asistenţa medicală de specialitate”, a anunţat Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv).

Copilul a fost preluat de echipa medicală a elicopterului SMURD, asigurată de UPU-SMURD Galaţi, care l-a monitorizat şi asistat medical pe tot parcursul zborului. Ulterior, el a fost transferat şi predat în siguranţă, stabil hemodinamic şi respirator, medicilor de la Chişinău, potrivit Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.