Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune dificilă pentru Simona Halep în turul 3 la Australian Open: Întâlneşte în premieră o jucătoare aflată pe val

Simona Halep Australian Open

Simona Halep (3 WTA) o va întâlni pe kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), sâmbătă, în turul al treilea de la Australian Open. Tenismena de 25 de ani a obținut calificarea în această fază a competiției, joi, după ce a învins-o pe americanca Danielle Collins, favorita 26 a întrecerii, transmite Mediafax.

Putintseva a produs surpriza și a învins-o pe adversara sa mai bine cotată, care disputase recent semifinala turneului de la Adelaide. Sportiva din Kazahstan s-a impus la capătul unui meci lung, de două ore și 36 de minute, scor 6-4, 2-6, 7-5.

În primul tur de la Australian Open, Putintseva a avut parte de un meci mult mai rapid, ea învingând-o în două seturi pe Su-Wei Hsieh (38 WTA), scor 6-1, 6-3.

Yulia Putintseva ocupă locul 38 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare atingând-o în februarie 2017, când s-a aflat pe poziția 27. Ea are în palmares un titlu WTA, cucerit la Nurnberg. Cele mai bune rezultate la turneele de Mare Șlem le-a înregistrat la Roland Garros, unde a ajuns până în sferturile de finală, la edițiile din 2016 și 2018.

Simona Halep și Yulia Putintseva nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Meciul dintre cele două, din turul al treilea al Australian Open, va avea loc sâmbătă, la o oră care va fi stabilită ulterior de către organizatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.