Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune infernală pentru pompieri: au salvat un bărbat dintr-o fântână peste care au căzut bolovani foarte mari

24BreakingNews
fantana pompieri

Un bărbat de 63 de ani din localitatea Domnești, județul Bistrița-Năsăud, a fost scos după o oră dintr-o fântână de pompieri după ce bolovanii din construcția acesteia s-au surpat și l-au acoperit în totalitate. ISU Bistrița-Năsăud anunță că prima intervenție a fost asigurată de un fost pompier militar care locuiește în apropiere și care a luat primele măsuri de asigurare a victimei, relatează Mediafax.

În primă fază, bărbatul în vârstă de 63 de ani putea respira doar prin spațiile dintre bolovanii de mari dimensiuni, dar, din fericire, se putea comunica cu el.

”Acesta a fost cooperant pe toată durata intervenției și a ajutat salvatorii să îi faciliteze extragerea cât mai rapid posibil. Mai mulți pompieri militari au intrat succesiv în fântână, asigurați de restul echipajelor și au îndepărtat piatră cu piatră, elemente care blocau evacuarea victimei”, au spus pompierii bistrițeni.

Potrivit acestora, misiunea a fost una contratimp din cauza presiunii exercitate pe organismul bărbatului care a fost monitorizat în permanență de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

După aproximativ o oră, bărbatul a fost scos și predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, aparent, fără leziuni majore.

Acesta a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.