Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mister în Marea Britanie - Camionul morţii nu a mai intrat în Bulgaria din 2017, afirmă premierul bulgar

Boiko Borisov

Oamenii descoperiţi fără viaţă miercuri într-un camion în Marea Britanie nu ar fi avut cum să urce în respectivul camion în Bulgaria, întrucât vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar după ce a fost înmatriculat în această ţară, în 2017, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov, citat de Reuters potrivit Agerpres.

Borisov a subliniat, în declaraţii făcute pe canalul de televiziune privat BTV, că ţara sa cooperează în această anchetă cu autorităţile din Marea Britanie.

"Camionul a fost înmatriculat în 2017 în Bulgaria de o femeie, cetăţean irlandez. A plecat din ţară şi nu a mai revenit. Aşa încât e exclus să avem vreo legătură, cu excepţia numerelor de înmatriculare ale camionului", a spus Borisov.

Cadavrele a 39 de persoane au fost descoperite în noaptea de marţi spre miercuri într-un tir frigorific în Parcul Industrial Waterglade din Grays, la est de Londra, în Essex, iar poliţia a anunţat arestarea unui bărbat sub suspiciunea de crimă.

Conform unor versiuni diferite ale poliţiei, camionul ar fi venit din Bulgaria şi ar fi intrat sâmbătă în Marea Britanie pe la Holyhead, în Ţara Galilor, sau prin portul Purfleet, venind dinspre Zeebrugge (Belgia). Şoferul, un bărbat de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost arestat, după cum a anunţat poliţia britanică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.