Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mister macabru în Argeș: O femeie și doi bărbați, găsiți morți într-o casă

Trei persoane au fost găsite decedate, duminică seara, într-o locuinţă din comuna argeşeană Bârla, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 21,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi (...) cu privire la faptul că, într-o locuinţă din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconştiente, întrucât nu răspund apelurilor aparţinătorilor. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeşeni, s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, unde au găsit trei persoane, o femeie de 60 de ani şi doi bărbaţi, de 67, respectiv 70 de ani, decedate", se arată într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, din primele verificări nu au fost constatate urme de violenţă, cadavrele urmând să fie transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

"În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", precizează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.