Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misteriosul caz al 'decesului 125': Un tânăr de 27 de ani, cu COVID-19, găsit mort în casă

Twitter
politie crima

"Deces 125" - Este anunţul Grupului de Comunicare Strategică, despre cazul unui tânăr de doar 27 de ani, din Sibiu, care a fost găsit mort în casă, în seara zilei de 30 martie.

Potrivit informaţiilor oficiale, tânărul a fost găsit decedat acasă în data de 31 martie. "S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în 2.04.2020", transmite Grupul de Comunicare Strategică.

În ciuda solicitărilor jurnaliştilor, la acest moment nu se ştie dacă tânărul suferea şi de alte boli, dacă a fost consultat de vreun medic şi de ce i s-au recoltat probe după deces, dacă a murit acasă.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul Guvernului nu există încă informaţii suplimentare despre cazul tânărului de 27 de ani din Sibiu, acestea fiind singurele detalii transmise prin Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Iubita tânărului a alertat poliţia pentru că acesta nu răspundea la telefon şi nu a răspuns nici la interfon.  La fața locului a ajuns și o echipă de criminaliști, iar după primele examinări ale cadavrului nu au fost descoperite urme de violență, omorul fiind exclus în acest caz.

"În seara zilei de 30 martie a.c., în jurul orei 20,35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul nu are istoric de călătorie în străinătate. Este a doua persoană de doar 27 de ani cu COVID-19 decedată în România, după o tânără din Botoşani, care suferea de diabet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.