Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul din spatele burgerilor de post de la Kaufland: Ce conțin, de fapt, aceștia și de ce este important să citești eticheta / FOTO

burgeri

Ce conțin, de fapt, burgerii de post de la Kaufland. Mulți clienți nici măcar nu citesc eticheta și se iau după prețul mic.

Care sunt ingredientele burgerilor de post de la Kaufland? Mulți clienți nu par să citească eticheta și aleg în funcție de prețul mic. Acești burgeri sunt disponibili la prețul de 16 lei pentru un pachet de două bucăți.

Acest aliment reprezintă o alternativă pentru cheeseburger. Totuși, este important ca oamenii să țină cont de faptul că este un produs decongelat și să ia în considerare ingredientele sale, printre care se numără apă, ulei de floarea soarelui și ulei de cocos.

În plus, eticheta indică faptul că acest produs mai conține 18% preparat vegetal pe bază de ulei de cocos (format din apă, ulei de cocos, amidon, amidon modificat, arome naturale, sare iodată și colorant caroten) și 13% texturat proteic din mazăre.

Mai mult decât atât, burgerii de post care se găsesc pe rafturile de la Kaufland mai au în compoziția lor 2,3% proteină din mazăre, 1,5% proteină din bob, stabilizator (metilceluloză), amidon, sare, sirop de glucoză și diverse arome.

Pe ambalaj se specifică că rețeta include condimente (ceapă, usturoi, piper), antioxidanți (acid ascorbic, acid citric), extracte de condimente, conservant (oțet tamponat) și coloranți alimentari (suc concentrat de sfeclă roșie, extract de orz malțificat).

Producătorul atrage atenția asupra faptului că produsul de post poate conține urme de gluten, soia, țelină, muștar și fructe cu coajă lemnoasă. Este important să ținem cont că burgerii vegani trebuie pregătiți termic și consumați imediat ce sunt gata.

content-image

Ce spun specialiștii despre mâncarea de tip fast-food

Mâncarea fast-food a fost subiectul unor controverse de-a lungul anilor. Unii experți susțin că este dăunătoare pentru sănătatea umană, în timp ce alții cred că nu ar trebui eliminată cu desăvârșire din regimul alimentar.

Angie Kasabie, un nutriționist renumit din Bulgaria, împărtășește această opinie. Ea susține că preparatele fast-food ar trebui consumate în cantități moderate, sugerând că nu ar trebui să fie prezente zilnic în alimentație.

„Chiar dacă nu este benefică, corpul trebuie să-și dezvolte imunitatea împotriva sa. Interzicerea totală nu este recomandată, deoarece corpul va simți astfel o poftă sporită pentru fast-food”, spune specialistul, conform stirileprotv.ro.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.