Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul dispariției drogurilor din camera de probe a poliței: 'Șobolanii ne mănâncă marijuana; sunt toți drogați' / VIDEO

pixabay.com
Sobolan

Șobolanii care au reușit să pătrundă într-o cameră de probe dintr-o clădire a sediului poliției aflată în stare de degradare au mâncat marijuana confiscată. "Toți sunt drogați", a declarat superintendentul de poliție Anne Kirkpatrick, când a descoperit că șobolanii au mâncat drogurile rechiziționate.

Excremente de șobolani au fost găsite pe birourile ofițerilor din sediul poliției din New Orleans, care au fost invadate de mucegai și gândaci, potrivit departamentului. Birourile îmbătrânite ale departamentului de poliție sunt atât de dărăpănate și infestate de paraziți încât animalele au reușit să intre în camera de păstrare a probelor, potrivit șefei poliției din New Orleans.

"Șobolanii care ne mănâncă marijuana, sunt toți drogați", le-a spus ea membrilor consiliului municipal miercuri. "Necurățenia [din clădire] depășește orice limită", a adăugat ea, citează Sky News.

Au fost găsite excremente de șobolani pe birourile ofițerilor, a spus Kirkpatrick - adăugând că  sediul în care departamentul funcționează din 1968, a fost invadată de mucegai și gândaci.

Cum pot reacționa șobolanii drogați

 

Ron Harrison, director tehnic global al Orkin Pest Control, a declarat că nu a mai auzit de șobolani care să mănânce marijuana. În ceea ce privește ceea ce pățesc atunci când o fac, el a declarat pentru The Associated Press că aceștia pot experimenta aceleași efecte ca și oamenii, în funcție de forma în care se afla. Mulți oameni experimentează o senzație de relaxare și euforie în urma consumului de droguri, precum și o alterare a simțurilor, potrivit Institutului național pentru combaterea abuzului de droguri.

"Din înțelegerea biologiei șobolanului și a modului în care este oarecum similar cu noi, aș crede că, în funcție de cantitatea sau concentrația pe care o iau, ar fi oarecum similar cu ceea ce experimentează oamenii", a declarat Harrison.

Superintendentul de poliției  Kirkpatrick a declarat că, din cauza condițiilor de lucru din sediu, personalul demoralizat trebuie să se descurce și să lucreze în condițiile în care aerul condiționat și lifturile  sunt stricate, iar potențialii recruți sunt descurajați să vină la interviuri.

Cu toate acestea, ea a lăudat personalul de curățenie din birourile departamentului, care "merită un premiu pentru că încearcă să curețe ceea ce este de necurățat". Găsirea unor noi spații pentru cei 910 ofițeri a fost una dintre prioritățile sale de când a devenit șefă în octombrie, a declarat ea. Consilierii iau în considerare o propunere de a cheltui 7,6 milioane de dolari  pe un contract de închiriere pe 10 ani pentru a reloca temporar sediul poliției pe o pereche de etaje într-o clădire înaltă din centrul orașului.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.