Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul morţii fiului lui Răzvan Theodorescu se adânceşte

www.roncea.ro
Răzvan Theodorescu

Ies la iveală noi amănunte incredibile după moartea fiului academicianului Răzvan Theodorescu. Misterul se adânceşte pe zi ce trece. Cauza decesului este, cel mai probabil, muscatura unui sarpe veninos. Aceasta este parerea medicilor legisti, dupa efectuarea autopsiei. Mai sunt necesare insa cateva analize pentru concluzia finala.

Vezi şi: Ce RUŞINE naţională: Tricolorii lui Christoph Daum au fost penibili în Kazahstan

"Cauza mortii a fost violenta, ea datorandu-se socului toxic cauzat de intoxicatia posibila cu venin provocata de muscatura, posibil sarpe veninos. Fiind o persoana corpolenta a difuzat in timp veninul in sistemul sangvin. Daca ar fi mers intr-un spital, daca ar fi primit Serul antiviperin ar fi supravietuit.", spune Dr. Mihaela Popescu, sef SML Arges, conform ProTV.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei, prins cu minciuna: Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Prună

Salvamontistii care au de-a face deseori cu muscatura de vipera spun ca trebuie intervenit imediat, dar se îndoiesc de faptul că aceasta ar fi fost, de fapt, cauza morţii. „De peste 30 de ani de când sunt salvamontist n-am auzit ca cineva să moară ca urmare a unei muşcături de şarpe. Există trei specii de vipere şi şapte specii de şerpi neveninoşi. Viperele sunt la hibernare în această periodă a anului. Totuşi, este posibil ca fiul fostului ministru să fi fost muşcat de viperă, dacă medicul legist susţine că bărbatul avea două înţepături în zona gambei. O muşcătură de viperă se prezintă ca două înţepături undeva cam la patru milimetri distanţă. Posibil să nu fi urmat paşii necesari pentru a se salva şi să fi avut şi vreo afecţiune care să fi dus la apariţia complicaţiilor şi ulterior la deces”, a declarat Ion Sănduloiu, şeful Salvamontului Argeş, conform mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.