Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul vecinilor cu stele şi girofar de la Sibiu ai familiei Iohannis

Casa pe care doar un gard o desparte de locuinţa preşedintelui Klaus Iohannis a fost închiriată săptămâna trecută pentru 600 de euro, chiar în ziua în care ziarul Libertatea a publicat ştirea conform căreia proprietatea a fost scoasă la închiriere.

Imediat după perfectarea actelor, proprietarul, profesorul de fizică Mihai Ungureanu, a părăsit Sibiul, el locuind în SUA de mai bine de 20 de ani. Casa nu a fost locuită în tot acest timp, deşi e o construcţie spaţioasă, cu cinci camere mari, garaj, foişor şi o grădină de 1.000 de mp. Chiria obţinută nu este deloc mare, dat fiind faptul că vecinul Iohannis este păzit în permanenţă de Poliţie, SPP şi Poliţia Locală, iar strada Bâlea este considerată o zonă rezidenţială foarte bună a Sibiului.

Oferta a fost una de nerefuzat

Proprietatea a fost închiriată de “o firmă serioasă din Bucureşti”, conform unor surse locale. Însă dinspre zona dispozitivului de protecţie a preşedintelui se aude că această casă ar fi fost închiriată chiar de SPP. Şi nu este deloc imposibil: este greu de crezut că serviciile responsabile de pază şi protecţia cuplului prezidenţial au lăsat să le scape o astfel de ofertă.

Vezi și: Primele imagini cu Klaus și Carmen Iohannis în apele mării / VIDEO

Mai mulţi angajaţi SPP au fost dislocaţi la Sibiu imediat ce Klaus Iohannis a devenit preşedintele României. Aceştia sunt cazaţi la un hotel din oraş. Astfel, un imobil aflat chiar în zona perimetrului “zero” nu poate fi decât mană cerească pentru SPP. Rezolvă atât problema acoperirii unui flanc, cât şi pe cea a cazării ofiţerilor. La casa respectivă nu răspunde nimeni. Un ofiţer SPP ce se afla în curtea familiei Iohannis i-a spus reporterului ziarului Libertatea că nu locuieşte nimeni acolo.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.