Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MITĂ la Primăria Sectorului 1 - Clotilde Armand face o dezvăluie 'ȘOCANTĂ pentru mine'

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit faptul că un dezvoltator imobiliar a aruncat unui funcționar un plic cu bani pe geamul mașinii. Angajatul Primăriei a mers la Poliție, a mai spus Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a scris un mesaj pe Facebook.

„Bă! Nu mai merge cu ăștia! – este expresia auzită de mine în dimineața aceasta lângă primărie. Expresia unui domn care discuta la telefon ’’probleme de urbanism’’ cu altcineva. Într-adevăr, nu mai merge cu noi. La Urbanism nu mai merge cu ’’înțelegeri’’ în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale”, scrie în mesajul lui Clotilde Armand publicat pe Facebook.

Citește și: Clotilde Armand a comis-o: a dat contractul de salubritate unei firme care nu avea licență în București/DOCUMENT

Clotilde Armand a povestit ce a pățit funcționarul Primăriei Sectorului 1.

„Și am să vă dau un exemplu destul de șocant pentru mine. În urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii. Totul s-a petrecut în trafic, la semafor. După acest incident colegul nostru a mers direct la poliție și a denunțat totul, a predat acel plic în care erau bani. Iar poliția și-a făcut treaba”, a relatat Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.