Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitică Dragomir: Firea este înconjurată de trădători. Viperele PSD din Cluj și Timiș au vrut să-i taie aripile

gsp.ro
Mitică Dragomir

Mitică Dragomir, ales consilier pe lista PSD în Consiliul General al Municipiului București, a declarat vineri seară, la Antena 3, că prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea este „înconjurată de trădători”.

„Ținta e Firea, ca sa fie foarte clar, pentru ca a avut si are numai tradatori in jurul dansei, ascultati ce va spune un om batran. Ce poate sa-mi reproseze mie dl Ciolacu? Imi spune de trecutul meu? Am avut numai performate. Cazierul meu judiciar e alb ca lacrima si drept ca lumanarea. Unii din partid i-au pus talpi sa nu ajunga iar primar general pentru ca daca ajungea iar primar general peste 4 ani era sigur presedintele acestei tari pentru ca este o doamna capabila. Nu ma retrag. Daca venea dna Firea la mine si-mi spunea 'Dle Dragomir, i-ati viteza de aici ca ma santajeaza colegii si nu vreau sa am probleme', atunci faceam ca Petre Roman. Ma retrageam alaltaieri daca imi spunea. Acum daca as pleca i-as face un rau dnei Firea. Marcel Ciolacu a fost influentat de prietenii lui Ponta din PSD”, a declarat Mitică Dragomir.

El a mai spus că liderii PSD îi vor înapoi în partid pe Robert Negoiță și pe Victor Ponta. „De asta au curățat-o pe Firea”, a afirmat Mitică Dragomir.

Fostul președinte LPF a spus că într-o ședință recentă a PSD au fost lideri din „Cluj și Timiș” care i-au spus și lui și altor consilieri generali aleși pe listele PSD că au termen 24 de ore ca să renunțe. El nu a vrut să spună la cine se referă.

„Vor să-i ia aripile lui Firea”, a adăugat acesta.

Mitică Dragomir a precizat că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu sunt colegi buni dar „influențabili” și că „ceilalți sunt vipere”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.