Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miting de o amploare fără precedent la Istanbul: Erdogan a scos în stradă peste 1,7 milioane de oameni/ Video

Captura video
istanbul mitin

Aproximativ 1,7 milioane de oameni participă, duminică, la mitingul Istanbulul Mare, organizat de Partidul Justiţie şi Dezvoltare (AKP) în Millet Bahcesi de la Aeroportul Ataturk, cu o săptămână înaintea alegerilor prezidenţiale la care Recep Tayyip Erdogan candidează pentru un nou mandat, relatează aa.com.tr.

“M-am născut la Istanbul, am crescut la Istanbul. Am fost primar la Istanbul. Am devenit preşedinte. Am parcurs împreună aceste etape. (...) Dacă Istanbul spune ‘Da’, se rezolvă această treabă. Dacă Istanbul spune: ‘Îi vom pensiona pe unii’, se rezolvă această treabă”, a spus Erdogan, care a şi anunţat numărul participanţilor la miting.

Recep Tayyip Erdogan a vorbit despre ce s-a făcut pentru poporul turc în mandatul său, el menţionând, între altele, asigurarea de locuri de muncă şi creşterea veniturilor. Erdogan a promis că se vor lua măsuri pentru populaţie în contextul crizei globale care se reflectă asupra Turciei. “Noi nu ne bazăm pe vorbe, ci pe fapte. Noi nu avem vorbe goale, avem programe, proiecte”.

Erdogan a vorbit şi despre intervenţiile de după dezastre şi despre planurile pentru populaţia afectată de cutremure, de fiecare dată făcând trimitere la rivalul său, Kemal Kilicdaroglu, şi întrebându-l pe acesta ce a făcut el.

Recep Tayyip Erdogan se află la putere în Turcia din 2003, mai întâi ca premier, iar apoi ca preşedinte.

La alegerile din 14 mai, principalul rival al lui Erdogan este Kemal Kilicdaroglu, preşedintele CHP, principalul partid de opoziţie din Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.