Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miting organizat de PSD la Vaslui

psd

Câteva sute de social-democraţi vasluieni au participat, duminică, în Piaţa Centrului Civic din Vaslui, la un miting organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Muncii. 

Liderul Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că ziua de 1 Mai este cea în care trebuie amintite eforturile depuse de luptătorii pentru drepturile clasei muncitoare. 

"S-a ajuns ca această zi să fie dedicată exclusiv petrecerilor, fără să mai fie subliniată valoarea muncii. Pentru noi este important să marcăm această importantă zi, an de an. Consider că este de datoria noastră să ne amintim de eforturile depuse de cei care s-au luptat pentru drepturile muncitorilor. Anul acesta, întâmplarea a făcut ca ziua de 1 Mai să coincidă cu prima zi de Paşti, iar acest lucru ne oferă prilejul să le transmitem tuturor cetăţenilor gândurile noastre bune", a declarat preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, transmite agerpres.ro

Membrii de partid prezenţi la miting au împărţit cetăţenilor baloane şi steguleţe roşii cu însemnele PSD. La acţiune au participat liderii locali ai partidului, parlamentari PSD, dar şi simpli membri şi simpatizanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.