Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miting pro-Jandarmerie chiar în faţa Parchetului care cercetează violenţele din 10 august. Primăria Capitalei a autorizat manifestaţia

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Sâmbătă, în Piața Constituției, este programat un miting de susținere a Jandarmeriei Române, instituție împotriva căreia ar fi fost declanșată, potrivit organizatoarei evenimentului, „o adevărată vânătoare de vrăjitoare”.

CITEȘTE ȘI: De ce ar trebui să faci DETOXIFIERE de zahăr pentru o lună. Iată cum se face!

Potrivit Digi 24, din cererea depusă la Primăria Capitalei și aprobată, mitingul ar urma să se desfășoare în intervalul orar 14-17 și în perimetrul cuprins între Parchetului General și Serviciul Român de Informații. Manifestarea are ca titlu „Respect Jandarmeria Română”, iar cererea către Primăria Capitalei a fost semnată de o doamnă pe nume Mihaela Marinescu.

Am considerat, că este moral ca aceia care încă mai gândim în țara asta să transmitem un mesaj de susținere jandarmilor ,împotriva cărora este declanșată o adevărată vânătoare de vrăjitoare . Susțin întru totul faptul că, dacă în urma unei anchete serioase și obiective se va demonstra fără urmă de îndoială că anumiți jandarmi și-au depășit atribuțiile să suporte rigorile legii. Însă până atunci consider că este total imoral ca asupra unei întregi instituții să se arunce anatema , consider că este o încercare de decredibilizare totală a instituțiilor ce asigură ordinea publică .

Presiunea exercitată de-a lungul timpului atât asupra Poliției Române și acum în urma evenimentelor din 10.08. de altfel neautorizate , asupra Jandarmeriei Române , reprezintă un joc extrem de periculos , o încercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.

În opinia mea Jandarmeria Română și-a făcut datoria , nu a apărat guvernul politic a apărat INSTITUȚIA statului și anume clădirea Guvernului unde s-a încercat intrarea prin forță . Pentru că și-au făcut datoria nu îi consider vinovați . S-au transmis mesaje de avertizare pe toate căile posibile , cei care au rămas au decis și ca atare și-au asumat consecințele”, scrie organizatoarea evenimentului, pe contul său de Facebook, anunțând obținerea autorizației de la Primăria condusă de Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: Utilizările NEOBIȘNUITE ale PIPERULUI în funcție de culoarea lui .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.